Werk

De tassentrends van 2019.

posted by Eva 25/02/2019 0 comments

We kennen het probleem, wanneer we naar werk moeten, moeten we goed voor de dag komen. Overal moet op gelet worden, onze tassen, onze schoenen en onze outfit en dan moet het ook allemaal met elkaar matchen. Maar welke tassen zijn nu echt zakelijk genoeg om mee te nemen naar het werk? We zijn even voor jou op onderzoek uit gegaan en hebben een aantal tassentrends voor je.

Vilten tas
Voor de vrouwen onder ons hebben we een laptoptas geselecteerd die gemaakt is van vilt. Naast dat deze tas gemaakt is van duurzaam materiaal, is de tas ook nog eens trendy. Deze tas is ideaal om enkel jouw laptop in te vervoeren naar het werk. Daarnaast is deze verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren zodat de tas bij jouw outfit past. Ook heeft de tas handige zijvakjes voor alle losse apparatuur.

De leren laptoptassen van Plevier
Deze tassen zijn van kwalitatief goede kwaliteit. En het leuke van deze laptoptassen is dat ze uniseks zijn. Dus zowel de man als de vrouw kan er goed mee voor de dag komen. Dit komt omdat deze laptoptassen gemaakt worden van verschillende soorten leer. Ideaal dus om te combineren met een paar nette schoenen. Deze tassen zijn groot genoeg om naast de laptop ook nog een aantal boeken in te vervoeren.

Laptop sleeves van Plevier
De laptop sleeve tas is ook gemaakt echt leer. Maar ze zijn toch anders dan de normale laptoptas die wij gewend zijn. Deze laptoptas is enkel bestemd voor de laptop en toebehorende elektronica. Ideaal dus wanneer je niet zoveel mee hoeft te nemen. Hierdoor wordt de tas natuurlijk ook een stuk minder zwaar. Ook heeft deze tas vaak rechthoekige handvaten in tegenstelling tot de ronde handvaten die we bij de regulieren laptoptas gewend zijn.

Ook interessant

Leave a Comment