Werk

Breng je boodschap over met een vlag

posted by Eva 21/03/2017 0 comments

Wil je graag een vlag laten bedrukken, dan heb je vele mogelijkheden. Zo zijn er onder andere subtiele tafelvlaggen, banieren, beachvlaggen, supportersvlaggen, geslaagdvlaggen en gevelvlaggen, allen bedoeld om een andere boodschap uit te dragen. Je kunt een vlag voor vele doeleinden gebruiken. Misschien ben je een bedrijf en wil je je logo ergens naar voren brengen. Of misschien ben je wel een particulier die een vlag nodig heeft om iedereen te laten zien dat je zoon geslaagd is. Wat ook de reden, met een vlag kun je effectief en op een speelse manier je boodschap overbrengen.

Afmetingen en materiaal
Natuurlijk kun je het beste naar een vlaggenleverancier gaan, maar je kunt vlaggen bestellen van verschillende afmetingen en verschillende materialen. Welke je kiest hangt af van het doel van de vlag. Zo kun je vlaggen aanschaffen van polyester, PVC, airmesh en plastic, maar ook van andere materialen. Je kunt dit het beste met je leverancier overleggen, zodat je de juiste afmetingen en het beste materiaal kiest voor jouw doeleinde.

De geschiedenis van de vlag
De eerst bekende vlag komt uit de Romeinse tijd, maar het is mogelijk dat ze voor die tijd ook al werden gebruikt. Hier is echter geen bewijs van. De Romeinen gebruikten hun vlagen in ieder geval voor het doorgeven van signalen en dus als communicatiemiddel. Daarna, in de Middeleeuwen, werd de functie van de vlag uitgebreid en kon men zich er ook mee identificeren. Tijdens veldslagen was dit erg belangrijk en werd een eenheid gevormd achter een bepaalde vlag.

Vlaggen nu
Nu worden vlaggen gebruikt voor allerlei doeleinden, om zichtbaarder te worden en aan te geven waar iets zich bevindt, om een boodschap te geven wat betreft nationaliteit, gebeurtenis of overtuiging en ook voor reclame, versiering en het geven van een bepaald signaal. Wees origineel, laat je vlaggen bedrukken en vertel je verhaal.

Ook interessant

Leave a Comment