Uncategorized

Aan de slag als office manager


posted by Eva 21/06/2018 0 comments

Wanneer je graag een carrièreswitch wilt maken of op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, dan wil je hiervoor wel goed beslagen ten ijs komen. Een opleiding office manager geeft je voldoende handvatten om met vertrouwen de arbeidsmarkt te betreden. Een nieuwe opleiding kan je weer helemaal klaar maken voor de toekomst, bijvoorbeeld na langdurige ziekte, het krijgen van kinderen of als je je huidige kwaliteiten verder wilt ontwikkelen.

Eisen aan een office manager
Als office manager dien je stevig in je schoenen te staan. Je werkt bij middelgrote tot grote organisaties en houdt het kantoor draaiende. Dit doe je door leiding te geven aan een team van receptionisten, telefonisten, postverwerkers en andere essentiële diensten binnen het bedrijf. Communiceren gaat jou dan ook goed af. En voor een goede planning en organisatie van de ondersteunende afdelingen draai jij je hand niet om. Je bent de spin in het web en je bent onmisbaar in het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie. Dit maakt dat elke dag anders is en je vol motivatie en enthousiasme je taken blijft vervullen. Je haalt energie uit je werkdag.

Toekomst van de office manager
Als office manager kun je je binnen het bedrijf waar je aan het werk gaat altijd verder ontwikkelen. Het hangt van jouw eigen kennis en inzet af in hoeverre jij je gaat ontwikkelen. Zie je kansen om de diensten anders te organiseren? Heb je ideeën voor de diensten van het bedrijf zelf? Dan zijn vervolgcursussen of andere trainingen mogelijk om je competenties verder uit te breiden. Wanneer je jezelf kunt bewijzen binnen het bedrijf, zullen zij in jou investeren om je te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling. Het levert altijd een win-winsituatie op. Jij werkt aan nieuwe kennis en vaardigheden en het bedrijf kan jou breder inzetten.

 

 

Ook interessant

Leave a Comment